چگونه یخ در بهشت درست کنیم؟

هوا آنقدر گرم شده است که همه اعضای خانواده، کوچک و بزرگ را به نوعی کلافه کرده است. میهمانی که به تازگی از بیرون آمده است شرایط را در یک کلمه خلاصه می کند: جهنم! باید دست به کار شد و به این لشکر شکست خورده در نبرد با گرما جان تازه ای داد. قهرمان داستان ما کسی نیست جز، “یخ در بهشت”.

روش اول: استفاده از مخلوط کن برقی
۱ -پیمانه شکر را در ۲ پیمانه آب حل کنید.

حل کردن کامل شکر در آب، به بافت بهتر و خوشایندتر یخ در بهشت در پایان کمک می کند. آب و شکر را درون یک کاسه بریزید و تا جایی به هم زدن ادامه دهید که دیگر دانه های شکر قابل دیده شدن نباشند.

۲-به محلول آب و شکر، طعم و رنگ بدهید.

برای این منظور می توانید از طعم دهنده ها و رنگ های خوراکی  موجود  در بازار استفاده کنید. ۲ قاشق چایخوری عصاره طعم دهنده مورد نظر را به این محلول اضافه کنید. ۵ قطره یا بیشتر به دلخواه رنگ خوراکی اضافه کنید. در این روش میزان رنگ و طعم یخ دربهشت کاملا در کنترل شما است.

  • روش ساده ی دیگر این است که به جای حل کردن آب، شکر و طعم دهنده، با رعایت همان نسبت ها تنها ۲ پیمانه آب را با یک پیمانه از شربت مورد علاقه خود (شربت های غلیظ موجود در بازار) ترکیب کنید.
  • روش جالب دیگر این است که نوشابه ی مورد علاقه خود را به جای آب و شکر استفاده کنید. همچنین می توانید برای قالب های یخ مورد استفاده در گام های بعد، از پیش این نوشابه ی مورد علاقه خود را در فریزر به قالب های یخ بدل کنید.
۳-شربت آماده شده را با ۲ پیمانه یخ در مخلوط کن بریزید.

تنها کافی است محلول شربت را درون مخلوط کن بریزید و ۲ پیمانه قالب های یخ را به آن اضافه کنید. بهتر است از قالب های کوچک یخ استفاده کنید. نتیجه ی محصول نهایی با توجه به همان بافت دوست داشتنی که همیشه تجربه کرده اید به قدرت و کیفیت دستگاه مخلوط کن نیز بستگی بسیاری دارد.

  • برای تست می توانید ابتدا تنها چند قالب کوچک یخ را با مخلوط کن تست کنید و مطمئن شوید که مخلوط کن برای خرد و ریز کردن قالب های یخ از قدرت کافی برخوردار باشد. در صورت عدم اطمینان از قدرت و توان مخلوط کن بهتر است از دیگر روش ها برای تهیه ی یخ در بهشت استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید بافت یخ دربهشت آبکی تر باشد می توانید نصف پیمانه آب بیشتر اضافه کنید و اگر می خواهید بافت یخ در بهشت یخی تر باشد، نصف پیمانه آب کمتری برای تهیه یخ در بهشت استفاده کنید.
۴-با سرعت بالا مخلوط آمده شده را با هم میکس کنید.

با توجه به توان مخلوط کن، ممکن است تنها به چند پالس یا چندین دقیقه برای تهیه یخ در بهشت نیاز باشد. تا جایی ادامه دهید که تمام یخ ها خرد شوند و بافت یخ در بهشت یک دست شود.

  • ممکن است برای ترکیب بهتر یخ با شربت در میانه کار به هم زدن یا جابه جایی یخ ها با یک قاشق بلند نیاز باشد.
  • اگر مخلوط کن قدرت کافی برای میکس کردن مواد را ندارد می توانید از آسیاب برقی نیز برای این منظور استفاده کنید.
۵-یخ در بهشت آماده شده را مزه کنید.

اگر از میزان طعم و شیرنی رضایت دارید، “یخ در بهشت” شما آماده است. در صورت تمایل، شکر، طعم دهنده و رنگ خوراکی بیشتری به آن اضافه کنید و کاملا میکس کنید.

۶-از یخ در بهشت لذت ببرید.

یخ در بهشت را در لیوان بریزید و با یک نی نوش جان کنید.
این میزان یخ در بهشت آماده شده برای ۲ لیوان بزرگ یا ۴ لیوان کوچک کافی است. در صورت نیاز ببرای تهیه یخ در بهشت بیشتر مواد اولیه را با رعایت نسبت ها افزایش دهید.

روش دوم: استفاده از فریزر
۱-یک پیمانه شکر را در چهار پیمانه آب حل کنید.

شکر و آب را درون یک کاسه بریزید و تا جایی به هم بزنید که دیگر شکری دیده نشود. با رعایت این موضوع، دیگر دانه های شکر درون یخ در بهشت پس از آماده شدن در دهان احساس نمی شوند.

  • به جای ترکیب آب و شکر می توانید از نوشیدنی مورد علاقه خود استفاده کنید، انواع نوشابه، آب میوه و حتی شیر کاکائو، قهوه و شیر قهوه.
۲-به محلول آب و شکر، طعم و رنگ بدهید.

برای این منظور می توانید از طعم دهنده ها و رنگ های خوراکی  موجود  در بازار استفاده کنید. ۲ قاشق چایخوری عصاره طعم دهنده مورد نظر را به این محلول اضافه کنید. ۵ تا ۱۰ قطره رنگ خوراکی اضافه کنید. در این روش میزان رنگ و طعم یخ دربهشت کاملا در کنترل شما است.

  • یک پیشنهاد جالب: برای ایجاد بافت و طعم خامه ای یخ دربهشت، ۱ یا ۲ قاشق خامه به محلول اضافه کنید. مخصوصا با عصاره ی پرتقال یا وانیل ترکیب خوشایندی خواهد شد. برای اینکه این ترکیب جادویی تر هم شود، مقداری آب لیموی تازه اضافه کنید و به اندازه ی یک قاشق چای خوری پوست لیمو رنده کنید.
۳-محلول آماده شده را درون یک کاسه ی بزرگ بریزید.

استفاده ی از کاسه ی بزرگ به این دلیل است که محلول ما روی سطح بزرگتری پخش شود و عمق زیادی نداشته باشد تا عمل یخ بستن به صورت یک نواخت در تمام شربت رخ دهد. بهتر است لبه های ظرف به اندازه ی کافی بلند باشند تا هنگام به هم زدن در گام های بعد شربت به بیرون نریزد.

۴-سطح ظرف را بپوشانید.

از ظرف درب دار استفاده کنید یا یک پوشش پلاستیکی روی ظرف بکشید.

۵-ظرف را برای ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید و هر ۳۰ دقیقه به هم بزنید.

هر بار که به هم میزنید، در واقع کریستال های یخ شکل گرفته شده را در هم می شکنید. در پایان این روند، همان بافت دوست داشتنی یخ در بهشت حاصل خواهد شد. پس از ۲ تا ۳ ساعت یخ در بهشت شما دیگر آماده است.

۶-یخ دربهشت را درون لیوان بریزید.
  • این میزان یخ در بهشت آماده شده برای ۲ لیوان بزرگ یا ۴ لیوان کوچک کافی است.
روش سوم: استفاده از دستگاه بستنی ساز
۱-یک پیمانه شکر را در چهار پیمانه آب حل کنید.

شکر و آب را درون یک کاسه بریزید و تا جایی به هم بزنید که دیگر شکری دیده نشود. رعایت این موضوع به بافت بهتر یخ در بهشت کمک می کند.

۲-به محلول آب و شکر، طعم و رنگ مورد علاقه تان را اضافه کنید.

برای این منظور می توانید از طعم دهنده ها و رنگ های خوراکی  موجود  در بازار استفاده کنید. ۲ قاشق چایخوری عصاره طعم دهنده مورد نظر را به این محلول اضافه کنید. ۵ تا ۱۰ قطره رنگ خوراکی اضافه کنید. در این روش میزان رنگ و طعم یخ دربهشت کاملا در کنترل شما است. (می توانید به عنوان جایگزین تنها از ترکیب آب و شربت مورد علاقه خودتان استفاده کنید یا هر نوشیدنی مورد علاقه ی دیگری که دوست دارید.)

  • عصاره ی تمشک با رنگ خوراکی آبی.
  • عصاره ی پرتقال با رنگ خوراکی نارنجی.
  • عصاره ی لیمو با رنگ خوراکی زرد و سبز.
  • عصاره ی گیلاس و وانیل با رنگ خوراکی قرمز.
۳-محلول شربت را برای ۲۰ دقیقه در دستگاه بستنی ساز قرار دهید.

از آنجایی که قصد ندارید بافت یخ در بهشت مثل بستنی فریز و سفت شود، تنها برای ۲۰ دقیقه آن را درون بستنی ساز قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه آن را چک کنید تا به بافت مورد نظر رسیده باشد. در صورت نیاز مقدار بیشتری در دستگاه بستنی ساز قرار دهید.

۴-یخ دربهشت را درون لیوان بریزید.
  • این میزان یخ در بهشت آماده شده برای ۲ لیوان بزرگ یا ۴ لیوان کوچک کافی است. برای تجربه ی همان حس خوشایند همیشگی، استفاده از نی فراموش نشود.
نکته ها:
  • همیشه پیش از عمل یخ بستن، محلول را بچشید تا به اندازه ی کافی شیرین و طعم دار شده باشد. فراوش نکنید که در روش هایی که یخ بعدا به محلول اضافه می شود، از شیرینی و رنگ محلول شربت اولیه کم می کند.
  • همانطور که پیشتر نیز گفته شد می توانید به عنوان جایگزین محلول پیشنهادی و ترکیب طعم دهنده و رنگ خوراکی، از هر نوشیدنی دوست داشتنی برای درست کردن یخ در بهشت استفاده کرد.
  • محلول شربت مورد استفاده بهتر است تا جای ممکن سرد باشد. رعایت این موضوع به آماده شدن سریعت یخدر بهشت کمک می کند. همچنین در روشی که شربت به یخ درون مخلوط کن اضافه می شود، اگر محلول سرد نباشد می تواند باعث آب شدن یخ شود و بافت نهایی را آبکی کند.
  • روش ساده ی دیگر این است که شربت مورد علاقه را درون یک بطری پلاستیکی درب دار بریزید و آن را درون فریزر قرار دهید. پس از ۱ تا ۲ ساعت بطری را خارج کنید و برای تنها ۵ ثانیه بالا و پایین کنید.
  • ریختن یخ زیاد درون مخلوط کن برقی در صورتی که توان مخلوط کن محدود باشد می تواند به مخلوط کن آسییب برساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *