چگونه پنکیک درست کنیم؟
پنکیک نوعی در واقع نان شیرین، خوشمزه و مقوی است که از شیر تخم مرغ و آرد درست می شود. در بسیاری از کشور ها پنکیک یک صبحانه ی کامل و لذیذ به شمار می رود و در بعضی کشورها نیز به عنوان دسر یا غذای جانبی سرو میشود. پنکیک را می توانید با کره، عسل، پودر قند میل کنید. به هر روشی که سرو شود یا خورده شود یک دستور پخت برای پنکیک هست که ما قصد داریم در چگونه سرا به شما آموزش دهیم.
گام های مقاله
۱-مواد لازم را تهیه کنید.
مواد زیر می تواند برای تهیه ی حدود ۸ پنکیک ۱۵ سانتی مورد استفاده قرار گیرد. می توانید با رعایت نسبتهای زیر مقدار مواد زیر را افزایش دهید و پنکیک بیشتری درست کنید.
- دو فنجان آرد سفید
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱٫۵ فنجان شیر
- نصف قاشق چای خوری “بیکینگ پودر”
- دو قاشق غذا خوری کره یا روغن گیاهی
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- نمک به مقدار لازم
۲-شکر، آرد، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه کاملا مخلوط کنید.

۳-کره را در ظرفی کاملا آب کنید.

۴-در کاسه ای دیگر تخم مرغ شیر و کره را آنقدر به هم بزنید تا پف کند.

۵-یک حفره در میان مخلوط کوه مانند آرد ایجاد کنید.

۶-مخلوط شیر، تخم مرغ و کره را در حفره ایجاد شده بریزید.

۷-به آرامی هم بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند.
- آنقدر هم نزنید که ترکیب یکدست شود وگرنه پنکیک شما سفت می شود.
۸-یک ماهیتابه تفلون و نچسب را با مقداری روغن یا کره روی شعله متوسط داغ کنید.
- مخلوط را برای مدتی که ماهیتابه در حال گرم شدن است به کناری بگذارید تا کمی غلیظ شود.
۹- سه قاشق غذاخوری یا یک چهارم فنجان از مایه را به آرامی درون ماهیتابه بریزید.

- مقداری که مایه شما پخش می شود اندازه پنکیک شما را مشخص می کند. اگر تمایل دارید که اندازه پنکیک شما بزرگتر باشد بیشتر بریزید.
۱۰-اجازه دهید که یک طرف پنکیک برای ۲ دقیقه بپزد.

- وقتی که طرف زیرین طلایی رنگ شد و در لبه پنکیک شما حباب های ایجاد شده ترکیدند و حفره های ایجاد شده به هم نرسیدند، وقت آن است که پنکیک را با ملایمت برگردانید.
۱۱-هنگامی که طرف دیگر نیز طلایی شد پنکیک را بردارید.

- اگر به رنگ دلخواه شما در نیامده برای ۳۰ ثانیه دیگر می توانید هر طرف را در ماهیتابه نگه دارید.
۱۲-از پنکیک تان لذت ببرید.

- بنا به ذائقه خودپنکیک را با مقداری مربا، عسل، پودر قند، خامه یا شکلات تزیین کنید و میل کنید.
نکته ها:
- برای طعم بهتر می توانید مقداری اسانس وانیل به ترکیب اضافه کنید.
- با آبلیمو و فلفل هم میتوانید پنکیک را به روش سنتی میل کنید.
- روی پنکیک ها در هنگام پخت، فشار وارد نکنید. اینکار باعث میشود پف پنکیک از بین برود.
- پنکیک ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از ماهی تابه روی هم قرار ندهید. بخار گرمای آنها باعث میشود که پنکیک ها خیس شوند و شل به نظر بیایند.