چگونه توسط فتوشاپ عکس متحرک بسازیم؟
چگونه عکس متحرک بسازیم؟
فتوشاپ در ویرایش عکس بسیار حرفهای و پیشرفته است به طوری که یکی از نرمافزارهای اصلی و استاندارد ویرایش عکس محسوب میشود.
در ادامه مراحل کار را ساده میکنیم و به ویرایش عکس در فتوشاپ نمیپردازیم چرا که این نرمافزار، امکانات ویرایشی بسیار زیادی دارد و خود گفتنیهای بسیار زیادی دارد.
در کار با فتوشاپ هم اولین مرحله آمادهسازی فایل ویدیویی است و باز هم فرمت MP4 مناسبتر است. فتوشاپ نسبت به GIMP در باز کردن کدکهای مختلف ویدیویی ضعیفتر است. بنابراین بهتر است فایل اصلی را به یک فایل MP4 تبدیل کنید. همان طور که گفتیم، ابتدا باید ویدیو را در پلیری مثل VLC باز کرده و مراحلی که در بخش قبل یعنی کار با GIMP توضیح دادیم را دنبال کنید تا در نهایت بخش خاصی که مدنظر است، به صورت یک فایل ویدیویی ضبط شده، آمادهی کار شود.
از ویرایش تکتک فریمها که تخصص فتوشاپ است میگذریم و مراحل ایجاد GIF را بررسی میکنیم.
۱٫ منوی File فتوشاپ را باز کرده و با استفاده از گزینهی Import و سپس Vidoe Frame to Layers، ویدیو را به صورت فریمها وارد فتوشاپ کنید.
۲٫ در دایلاگ باکسی که باز میشود، با استفاده از اسلایدر شروع و پایان در سمت راست و چپ، بخشی از کلیپ را که مطلوب است را انتخاب کنید.
۳٫ در صورت نیاز با استفاده از ابزار Text و همچنین Filterها، فریمهای ویدیو را جداگانه ویرایش کنید. برای انتخاب فریمهای مختلف از پنجرهی لایهها یا Layers استفاده کنید.
۴٫ برای ذخیره کردن فایل GIF از منوی File گزینهی Save for Web را انتخاب کنید.
۵٫ در این پنجره تنظیمات مختلفی ارایه شده ولیکن برای سادگی کار، از تنظیمات پیشفرض استفاده کنید. توجه کنید که فرمت فایل خروجی باید GIF باشد.
۶٫ برای تکرار شدن در بخش Loopimg Options گزینهی Forever را انتخاب کنید.
۷٫ در نهایت با کلیک روی گزینهی Save، فایل تصویر متحرک خود را ذخیره نمایید.
نرمافزارهای ایجاد فایل GIF بسیار متنوع و زیاد است و در این مقاله، ایجاد یک فایل GIF به کمک ۴ نرمافزار مختلف به صورت خلاصه بررسی شد. پس از تهیهی فایل میتوانید آن را در سرویسهای آپلود تصویر یا فضاهای ابری مثل Dropbox آپلود کرده و با دیگران به اشتراک بگذارید یا ضمیمهی ایمیلهای خود کنید.